Pravila nagradnog natječaja „60 godina Vegete“

Članak 1. – Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Podravka d.d., OIB 18928523252, 48 000 Koprivnica, Ulica Ante Starčevića 32.

Članak 2. – Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je 60 godina Vegete”. Nagradni natječaj Podravke d.d. traje od 15.11.2019. do 15.12.2019. na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nagradni natječaj bit će održan na web stranici: https://60godina.vegeta.hr/

Članak 3. – Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s potrošačima putem web medija u svrhu promidžbe Vegete i Podravke d.d.

Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju 60 godina Vegete” potrebno je na web stranici https://60godina.vegeta.hr/ pokrenuti igricu i složiti slagalicu te u maksimalno 1000 znakova napisati zašto volite Vegetu.

Prilikom prijave korisnik ostavlja osobne podatke (ime, prezime, adresu, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt broj telefona, adresu elektronske pošte, veličinu i model (m/ž) majice) za kasniji kontakt, objavu dobitnika i potrebe dostave nagrade na adresu stanovanja. Ukoliko je prijava na natječaj uspješno izvršena/igrica uspješno odigrana, na prijavljenu mail adresu stiže elektronička pošta kao potvrda uspješne prijave.

U nagradnom natječaju iz Članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, osim zaposlenika Podravke d.d. te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik na nagradnom natječaju može sudjelovati samo jednom.

Članak 5. – Nagradni fond

60 x Vegeta poklon paket(ELFS torba, ELFS majica, Vegeta LE doza 400 g, Vegeta vrećica 200 g, Vegeta Natur za zlatnu piletinu; Vegeta Natur za meksička jela; Vegeta Natur za krumpir, Vegeta Natur za salatu; Vegeta Maestro slatka paprika; Vegeta Maestro origano; Vegeta Maestro bosiljak; Vegeta Maestro kurkuma; Vegeta Maestro češnjak)

Članak 6. – Dobitnici nagrada

Stručni tročlani žiri iz sjedišta Podravke odabire najkreativniji odgovor koji će biti nagrađen nagradom iz članka 5. Prijavljeni odgovor mora biti isključivo autorsko djelo Sudionika.

U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 15.12.2019. u 23:59:59 sati.

Ukoliko se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od specificirane količine iz članka 5. ovih Pravila.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Članak 7. – Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni 19.12.2019. na web stranici https://60godina.vegeta.hr/

Članak 8. – Identifikacija dobitnika nagrada

Svi dobitnici dužni su svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom ili osobnom iskaznicom jednog od roditelja. Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi roditelji odnosno skrbnici prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ovog nagradnog natječaja.

Članak 9. – Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne i nepotpune prijave nevažeće su i ne daju vlasniku pravo ni na kakvu nagradu.

Svaki unos podataka u bazu korisnika iz koje se odabiru dobitnici, a koji je generiran skriptama, makro naredbama i drugim oblicima automatizma ili bilo kakvim programskim rješenjima kao i višestrukim neregularnim unosima, registracijama jednog te istog igrača, ali sa različitim e-mail adresama, bit će automatski diskvalificiran.

Članak 10. – Način i rok dostave nagrada

Nagrade će se u obliku pošiljke dostaviti na adresu dobitnika koju isti prijavi prilikom prijave podataka na stranicu.

Priređivač preuzima obvezu dostave nagrade na kućnu adresu u roku od 90 dana od objave dobitnika.

Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ako u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 90 dana od objave dobitnika, a dobitnik se u roku od narednih 30 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti. Priređivač nagradnog natječaja ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke.

Članak 11. – Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 15.11.2019. na web stranici https://60godina.vegeta.hr/slagalica/. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju obveze iz pravila nagradnog natječaja.

Članak 12. – Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja 60 godina Vegete” nadležan je Općinski sud u Koprivnici.

Članak 13. – Prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja

Sudionici sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju daju svoju izričitu privolu da, ukoliko postanu dobitnici neke od nagrada, Priređivač nad njihovim osobnim podacima, kao što su: ime, prezime, adresa, te prijavljenim komentarima može izvršiti obradu te iste može koristiti u promidžbene svrhe putem svih medija bez naknade.

Također, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada dobitnicima. Dobitnik je obvezan u potpunosti surađivati s Priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz nagradnog natječaja i u vezi s nagradnim natječajem.

Članak 14. – Pravila nagradnog natječaja i zaštita osobnih podataka

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti objavljenima na web stranici: https://60godina.vegeta.hr/

Podravka d.d. Koprivnica, Ante Starčevića 32., 48000 Koprivnica u svojstvu voditelja obrade obrađuje osobne podatke sudionika (ime, prezime, adresu, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt broj telefona, adresu elektronske pošte, veličinu i model (m/ž) majice) u okviru ovog nagradnog natječaja na temelju privole sudionika, a u svrhu provođenja nagradnog natječaja i utvrđivanja dobitnika, kao i kontaktiranja radi preuzimanja nagrade. Rok zadržavanja osobnih podataka sudionika nagradnog natječaja u sustavu pohrane voditelja obrade je šest mjeseci od završetka aktivnosti.

U svojstvu ispitanika sudionici nagradnog natječaja imaju pravo, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, (EU) 2016/679 u svakom trenutku povući svoju privolu, pri čemu povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju dane privole prije njezinog povlačenja. Svoju privolu sudionici mogu povući na adresi dpo@podravka.hr.

Članak 15. – Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju više sile.

Članak 16. – Izmjena pravila

Priređivač zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će sudionici biti obaviješteni putem stranice https://60godina.vegeta.hr/

Koprivnica, 15.11.2019.

PODRAVKA d.d.
Ante Starčevića 32
48 000 Koprivnica
048/651144
podravka@podravka.hr
dpo@podravka.hr

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke