Back button Povratak
Left squares texture Right rectangles texture
Vegetine devedesete
Kao što je pred kraj 90-ih CD omogućio da u dobro poznatoj glazbi uživamo na novi način, tako je i Vegeta svojim ljubiteljima omogućila da u njezinom dobro poznatom okusu uživamo s novim, redizajniranim pakiranjem.
Decoration image
1990. - Glazbu 90-ih godina obilježio je Prince, glazbeni umjetnik poznat po virtuoznim notama i upečatljivim scenskim nastupima, baš u vrijeme kada Vegeta oblači svoje novo ruho - redizajniranu ambalažu s prikazom sastojaka koji ovaj dodatak za jelo čine glavnim začinom svake kuhinje. 1993. - Knjižica Vegeta recepata - Male tajne velikih majstora kuhinje 1997. - Promocija Vegete u Češkoj 1998. - Promotivne aktivnosti u Rusiji 1999. - Promotivne aktivnosti, degustacija u Getrou 1999. - U proljeću 1999. godine apliciran je novi dizajn cerada na kamione koji prevoze Podravkine proizvode

1
Left squares texture

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke